Op de hoek van het Statenplein en de Sarisgang, waar voorheen Cool Cat, Bart Smit en Pearle gevestigd waren, ontwikkelt Nieuw Holland Projectontwikkeling BV namens Orange Capital Partners een nieuw winkelpand ten behoeve van The Sting.

Eind januari 2018 is begonnen met de ingrijpende herontwikkeling van het gebouw, waar meerdere huurders moesten vertrekken om The Sting te huisvesten. Het gehuurde betreft een ruimte van circa 1.400 m2, verdeeld over ca. 600m² op de begane grond en ca. 800m² op de eerste verdieping. Het gebouw aan het Statenplein, gelegen in het winkelhart van Dordrecht, is door de komst van The Sting weer volledig ingevuld.

De huidige The Sting locatie, aan het Bagijnhof 9 te Dordrecht, zal worden ingevuld met een Costes vestiging. De verplaatsing van The Sting en de komst van Costes zijn een mooie impuls en een duidelijke versterking voor de binnenstad van Dordrecht.

Nieuw Holland treedt voor de herontwikkeling, de verhuur en het bouwmanagement op voor OCP. The Sting en Costes werden in deze transacties begeleid door KroesePaternotte.