Nieuw Holland

Nieuw Holland Vastgoed werkt al 15 jaar in opdracht van of in samenwerking met partners aan complexe binnenstedelijke projecten.

Dennis van den Broek
partner
dennis@nieuwholland.nl
06 51625777

lees meer

In 1995 na het afronden van de studie Bouwkunde aan de TU Delft gestart bij Multi Vastgoed. De fascinatie voor architectuur en vormgeving is er altijd geweest en Dennis probeert zijn invloed nog steeds op die gebieden te laten gelden. Waar David en Harald meer op de commerciële gebieden actief zijn, is Dennis dat op gemeentelijk gebied en in de planontwikkeling.

David Coster
partner
david@nieuwholland.nl
06 54724201

lees meer

Multi Vastgoed vormt ook voor David de oorsprong van zijn loopbaan in 1995. Tot 2010 heeft hij daar alle facetten van de winkelontwikkelingen meegemaakt met de nadruk op de verhuur. De eerste planontwikkeling van het familiebezit tot meer dan 100 woningen in Capelle aan den IJssel was direct buiten het toen bekende gebied van de winkels. David is de bewaker van de grote lijnen en is projectmatig belast met alle commerciële aspecten van de ontwikkelingen.

Harald Telkamp
partner
harald@nieuwholland.nl
06 53999212

lees meer

Ook afkomstig van Multi Vastgoed waar hij in 2000 is gestart. Bij Multi is hij altijd aan de verhuurafdeling verbonden geweest in Nederland en in België. Door zijn rol bij meer dan dertig winkelontwikkelingen en de commerciële verhuur van twintig bij Multi in het bezit zijnde winkelcentra heeft hij een zeer omvangrijk netwerk dat inmiddels reikt van lokale ondernemers tot nationale en internationale retailpartijen. Met de winkels als basis richt hij zich bij Nieuw Holland steeds meer op multi use herontwikkelingen om in te kunnen blijven spelen op de veranderende vastgoedmarkt.

Hilde Haverman
projectmanager
hilde@nieuwholland.nl
06 24709117

lees meer

In 2011 heeft Hilde haar master Architectuur afgerond aan de Technische Universiteit in Delft. In datzelfde jaar begon ze bij Nieuw Holland als junior projectmanager en leerde ze het krachtenspel van vastgoedontwikkeling kennen. Als ontwerper was ze in 2014 in Singapore werkzaam en daarna weer in Nederland bij Dev_real estate consultancy en projectmanagement. Haar projecten hadden met name betrekking op het adviseren en begeleiden van vastgoedeigenaren en het afstemmen van de grootschalige huisvesting op een organisatie (huisvestingsadvies voor gebruikers).

Na 4 jaar is Hilde weer geland op het vertrouwde nest. Ze heeft affiniteit met het herontwikkelen, transformeren en upgraden van bestaande gebouwen en met veel plezier houdt zij zich binnen Nieuw Holland bezig met de planuitwerking en uitvoering van projecten.

Karen Oliemans
projectmanager
karen@nieuwholland.nl
06

lees meer

Karen is part-time projectmanager bij Nieuw Holland Vastgoed.

Amelie Niemeijer
stagiair
stagiair@nieuwholland.nl
010 2409599

lees meer

Amelie is full-time stagiair bij Nieuw Holland Vastgoed.

Anisha Jhinkoe-Rai
secretaresse
secretariaat@nieuwholland.nl
010 2409599

lees meer

Anisha is part-time secretaresse bij Nieuw Holland Vastgoed.

Meike Traa
projectassistente
meike@nieuwholland.nl
010 2409599

lees meer

Meike is part-time projectassistente bij Nieuw Holland Vastgoed.