Nieuw Holland

Nieuw Holland Vastgoed werkt al 15 jaar in opdracht van of in samenwerking met partners aan complexe binnenstedelijke projecten.

wat doen we
Met een klein maar ervaren team werken we sinds de oprichting in 2006 in de (soms) verborgen schoonheid van alle soorten bestaand vastgoed. De kwaliteiten van de gebouwen of onderdelen ervan hebben we gebruikt van historische tot moderne complexen en van bierbrouwerijen tot warenhuizen. Om nieuw leven in te blazen verandert de functie in de meeste gevallen, waarbij de herbruikbaarheid van het casco van grote waarde is. Ook lang voor de term duurzaamheid zijn intrede deed, werkten wij al aan gebouwen met een herbruikbaar casco.

Nieuw Holland gelooft in risico nemen. Zonder risico geen gezonde drijfveer om tot een optimaal resultaat te komen. Samen met onze partners, gebruiker, opdrachtgever en belegger dragen wij zorg voor transparantie in de plannen, calculaties en winstoogmerken. Zonder gezonde winst geen continuïteit in bedrijfsvoering, en zonder kwaliteit en duurzaamheid geen gezonde toekomst.

De schaal van de projecten varieerde tot op heden van een solitair pand tot gebouwen of complexen van rond de 10.000m2.