Costes opent Flagshipstore aan de Lijnbaan in FORUM Rotterdam

Syntrus Achmea Real Estate & Finance en Multi Netherlands hebben overeenstemming bereikt met Costes over het huren van winkelruimte in FORUM Rotterdam.  Aan de Lijnbaan opent de Nederlandse modeketen Costes begin 2020 zijn nieuwe flagship store van ruim 1600 m2.

In project FORUM Rotterdam, aan het dominante deel van de Lijnbaan, opent modeketen Costes begin 2020 haar nieuwe flagshipstore met een collectiepresentatie van 687 m² op de begane grond en 1.000 m² op de eerste etage. Costes, één van de winkelketens van The Sting Companies, maakt een stormachtige groei door met inmiddels 37 winkels in Nederland. The Sting Companies zocht een geschikte winkellocatie die de moderne en trendy uitstraling van Costes versterkt. FORUM Rotterdam is dé locatie bij uitstek; in het hart van de stad aan de Lijnbaan, met een brede doelgroep en een aantrekkelijk winkelpand met een monumentaal karakter.

“Syntrus Achmea is trots op deze nieuwe invulling van FORUM Rotterdam”, zegt Walther van Leeuwe, Hoofd (Her)ontwikkeling & Transformatie Syntrus Achmea Real Estate & Finance. Het lifestyle modelabel Costes past perfect bij het beeld van toekomstige retailers dat wij voor ogen hebben.” “Het bevestigt onze visie op de binnenstad van Rotterdam: een top-winkelgebied. Wij zien het project FORUM als een zeer belangrijke injectie voor het centrum van Rotterdam. Goed voor de stad en voor onze opdrachtgevers.”

Multi Netherlands realiseert het binnenstadsproject FORUM Rotterdam. FORUM ligt tussen de belangrijkste winkelstraten, Coolsingel, Binnenwegplein, Lijnbaan en Beurstraverse en omvat circa 64.000 m² ruimte voor winkels, horeca, kantoren en appartementen.

Nieuw Holland Vastgoed uit Rotterdam begeleidde de deal namens Multi Netherlands en Syntrus Achmea Real Estate & Finance als belegger van dit deel van de Lijnbaan. Costes werd bij deze transactie bijgestaan door de A1 specialist KroesePaternotte.

 

Over FORUM Rotterdam

FORUM Rotterdam, een gezamenlijk project van a.s.r. Vastgoed Vermogensbeheer, Multi Netherlands en Syntrus Achmea Real Estate & Finance in de binnenstad van Rotterdam, omvat 30.000 m² winkels en horeca, 5.500 m² kantoorruimte en 103 vrije sector huurappartementen. Door de combinatie van wonen, werken, winkelen en horeca, brengt FORUM Rotterdam extra levendigheid en dynamiek in de Rotterdamse binnenstad.

Gepubliceerd op 07 november, 2019 op PropertyNL. Door Renée Limmen

Originele Artikel : https://www.propertynl.com/Nieuws/Costes-opent-flagship-store-in-Forum-Rotterdam/74cd073b-55df-4330-99df-73f8bdd762f5